3 Kategori Produk

3 Kategori Produk

3 Kategori Produk kanggo Bisnis Online Sampeyan

Hot

Wednesday, December 27, 2017

3 Kategori Produk kanggo Bisnis Online Sampeyan

December 27, 2017 0

Nggawe barang minangka barang sing paling nyenengake sing dianggep amatir sing kudu duwe bisnis online. Apa maneh, sing cukup. Ana kurang data apik babagan carane nindakake. Salajengipun, sapérangan individu saestu mangertos piyambake, aja kuwatir nyatakake marang wong liya.

Sampeyan kudu ngerteni motivasi sampeyan, lan sampeyan uga kudu nemokake ing sampeyan batin kang bagean lan hubungan sesambungan.

Ing acara sing durung rampung, sampeyan bakal bisa perang, lan sampeyan ora ngerti ngendi arep miwiti. Ing artikel iki, aku kudu mbantu sampeyan nimbang carane nggawe item online sampeyan dhewe.

Kene telung kelas item sing bisa nggawe:

1. Barang ukuran siji

Item kanthi siji pangukuran paling gampang kanggo nggawe, tambahan saka insentif paling minimal kanggo klien lan, kanthi cara iki, ngisi biaya paling ora. Pancen, asring, padha gratis.

Padha ngurus salah siji masalah sing bisa diklarifikasi liwat kemajuan langkah. Saben kemajuan kudu rampung kanthi sukses. Sing nyebabake sampeyan ora bisa ngrampungake Langkah 5 sadurunge sampeyan nglakoni Langkah 4.

Item siji dimensi kerep katon minangka laporan utawa eBook ringkes.

2. Barang ukuran loro

Item ing loro pangukuran luwih kuwat tinimbang karo mung siji. Padha menehi liyane insentif kanggo klien, lan mulane luwih larang kanggo tuku.

Padha digawe kanggo alasan. Sing nyebabake sing luwih gedhe tinimbang gabungan saka rong item, saben karo ukuran sing dawa. Loro item, sing saben ukuran wis siji, isih ana rong item.

Item loro-dimensi duwe topik siji, nanging akeh aplikasi sing metu saka iku.

Perkembangan bisa dibandhingake karo roda sepeda. Titik tengah minangka subyek fokus, lan spokes aplikasi kasebut beda-beda. Pikirane ekspresi sing "Kabeh lurung-lurung cepet menyang Roma." Kutha sing dadi pusat.

3. Ukuran telung ukuran

Item 3-D minangka masalah sing paling mudhled, ngatasi masalah sing rumit, lan paling larang kanggo tuku.

Kasus sing layak yaiku "Cara kanggo Ngunggah Remaja."

Item 1-D sing sampeyan nampilake sampeyan apa bagéan kasebut; yaiku, apa sampeyan perlu kanthi tujuan supaya bisa.

Item 2-D bakal njlentrehake manawa bagean sing luwih gedhe saka bagean-bagian kasebut kerja sama.

Dadi yen bisa, item 3-D bakal nuduhake sampeyan metodologi sing bener kanggo njaluk arep.

Item minangka bagean dhasar saka sembarang bisnis, lan data, sing klien bisa nggunakake langsung, dumunung ing tengah bisnis online.

Kanthi arah sethithik, sampeyan uga bisa nggawe wong; lan sawise iku sampeyan bakal akeh banget dumunung kanggo duwe dhewe bisnis online tartamtu.
Read More